« terug naar vorige pagina

M.B.R.Buurman

Sinds 1 april ben ik  vaste waarnemend huisarts bij Caroline Waasdorp in de praktijk. Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag . Daarnaast begeleid ik Bettine Verhoef die bij ons in opleiding is tot huisarts. Voordat ik in gezondheidscentrum Marne kwam werken heb ik elf jaar in gezondheidscentrum Diemen- Zuid gewerkt. Omdat ik graag zelf een praktijk wil aansturen heb ik de overstap gemaakt.

Ik help u graag op weg zodat u leert wat u kunt doen aan de problemen en vragen die u heeft over uw gezondheid. Voordat ik huisarts werd heb ik als tropenarts gewerkt in Ecuador. Als tropenarts heb ik geleerd veel gezondheidsvragen zelf met u op te lossen. Zolang het kan vind ik, samen met u en de andere medewerkers in ons team, een aanpak van uw gezondheidsvragen bij ons in de praktijk. En als het nodig is om specialistische kennis bij uw problemen te betrekken stuur ik u door naar het ziekenhuis. Ik heb geduld en u bent voor al uw gezondheidsvragen welkom bij mij. Ik hou van een goede sfeer en hoop dat we op een prettige manier met elkaar om kunnen gaan. 

In mijn vrije tijd hou ik ervan om hard te lopen, te lezen en er veel op uit te trekken. Samen met mijn twee dochters en mijn man woon ik in Amsterdam. De route van mijn huis naar de Marne is prachtig.

Het is dan ook een groot plezier voor me om lekker langs de Amstel naar de praktijk te kunnen fietsen.

Mirella Buurman